Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
Special Events
 
A Switch Box Tale

 
A Switch Box Tale-musikerne starter først med at øve sammen to dage før SPOTs åbningsaften. Men det er helt efter planen, for projektet er et musikalsk samarbejde baseret på kommunikation via internettet, hvor fire danske solister / konstellationer hver har inviteret en international partner, hvorefter de sammen har skabt  to numre i langdistance-dialog via web’et.

Projektet er del af EU's år for interkulturel dialog og vil byde på et mix af organiske og elektroniske instrumenter, hvor der vil blive looped, sampled og scratched. Ny elektronisk scene møder old school sangskrivning.
Pharfar & Cali P.                                                                      
Dj’en, produceren og sangeren Pharfar fra det københavnske reggaemiljø (Bikstok Røgsystem, Djosos Krost m.m.) har inviteret schweiziske.Cali P. med rødder i caribiske Guadeloupe. Opvokset i rastafari-traditionen er Cali P trommeslager, MC og reggaestjerne i både hjem- og udland.

Donna Cadogan & Malik Adouane
Danske Donna Cadogan er en rutineret, uhyre alsidig sanger på den danske pop/rock/soul-scene som her krydser klinger med den algiersk fødte, fransk bosiddende Malik Adouane, som møder op med hele sin musiktradition – ikke mindst rai. Et kendt navn på klubber verden over.As In RebekkaMaria & Tez
As In RebekkaMaria er  i det seneste år sprunget ud fra at være indierock-sanger til finurlig electropop-prinsesse – i den franske humanbeatboxer Tez har hun en samarbejdspartner der vækker berettiget international opsigt via sit ”kropssporg”. Se bare YouTube-udgaven af "Wild Thing"…

Varano/Moussa Diallo & Mama Draba
Den danske elektroniske stjerne Morten Varano er her teamet op med bassisten Moussa Diallo – opvokset i Mali men bosiddende i Danmark – for at indgå i et samarbejde med Mama Draba med den klare mørke stemme. Draba – bosat i Paris - hører til Malis største griots netop nu.