Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
nyheder  « klik her for at komme tilbage til listen
 
A Switchbox Tale med til afslutningen for ”Året for Interkulturel Dialog”
01-12-2008 | Af Anne-Katrine Junge Bak


A Switchbox Tale-projektet på scenen i
Politikens Hus
 

Politikens Hus lagde 27.november lokaler til afslutnings-arrangementet for ”Det Europæiske År for Interkulturel Dialog” i Danmark. Blandt de optrædende var det interkulturelle musikalske projekt A Switchbox Tale, som tidligere i år er præsenteret på SPOT Festival og Strøm Festival.    

Dagen bød på forskellig indslag – de fleste resultater af de mange projekter som er blevet igangsat af styregruppen for ”Året for Interkulturel Dialog”. Styregruppens formandskab har ligget hos kulturministeriet, som har arbejdet tæt sammen med  både integrations- og undervisningsministeriet, hvilket har resulteret i en bred vifte af projekter.

 


Mama Draba fra Mali - en af
hovedaktørerne i A Switchbox Tale 
 

Arrangementets værter Karen Mukupa og Youssef Hvidtfeldt bandt fint programmet sammen, som var en blanding af prisoverrækkelser, teater – og musikalsk optræden. Udover de forskellige indslag, var der også opstillet boder, hvor de besøgende kunne møde en lang række engagerede mennesker, som hver især viste deres projekter frem.

Sidst på dagen optrådte A Swicthbox Tale – et samarbejde mellem musikere fra Danmark, Guadelupe, Algeriet, Frankrig og Mali. Musikerne optrådte første gang sammen ved årets SPOT Festival, som også har været ansvarlig afvikler for projektet.

På scenen i Politikens Hus var Mama Draba, Morten Varano, Pharfar, Donna Cadogan, Adil Nadri og Mads Krabbe.

 


Links

A Switchbox Tale


A Switchbox Tale med til finalen


A Switchbox Tale slukkede med proppet gadekoncert