Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
nyheder  « klik her for at komme tilbage til listen
 
Efterklang til SPOT og Pop Revo – de to festivaler udvider samarbejdet
27-03-2008 | Af Henrik Friis / Pop Revo

Efterklang - klar til SPOT og Pop Revo.
 
To af Århus’ musikfestivaler, SPOT og Pop Revo udbygger samarbejdet:

I år vil der for første gang være mulighed for  at købe en samlet billet til både SPOT og Pop Revo festivalerne, desuden kommer  Efterklang til at spille på begge arrangementer – og så står Pop Revo igen for at hente interessante svenske navne til årets SPOT Festival, nemlig Anna Järvinen og The Radio Dept.

”Spot er en naturlig storebror for os som festival, og ikke bare fordi begge festivaler hører hjemme i Århus. Vi kan lære meget af deres erfaring som arrangører,  og vi håber, at vi kan give lidt igen,” udtaler Pop Revos arrangørgruppe. Det suppleres af ROSAs og SPOTs leder Gunnar Madsen, som siger:

"Det er vigtigt for ROSAs arbejde med den nyere musik, at det sker i samarbejde med så mange af landets innovative miljøer som muligt. I Århus er det derfor naturligt, at vi i forbindelse med SPOT Festivalen søger samarbejde med både faste og skiftende aktører indenfor vores musikområde. Samarbejdet med Pop Revo, der startede sidste år, er en naturlig søgen efter at styrke og supplere de faglige kompetencer  - men skal også ses som et musikpolitisk cadeau og en støtte til de frivilligt funderede, lokale, kunstneriske og seriøse musikformidlere”.

91 internationale jobs

 

Efterklang er i høj grad i vælten i denne tid. Gruppen afslutter en mange måneder og 69 koncerter lang europæisk turné 15. april, som videreføres til USA med 22 koncerter i maj - og gruppens seneste album ”Parades” har modtaget masser af roser for sin innovation, og blanding af electronica og flotte instrumentarrangementer, resulterende i bl.a. tre statuetter under uddelingen af den danske kritikerpris Steppeulven for "bedste album", "bedste orkester" og "bedste komponist".

Efterklang vil altså både kunne opleves på Pop Revo (Studenterhuset, Århus – 2.-3. maj) og på SPOT (5.-7. juni), straks gruppen er kommet hjem fra USA-turnéen.

De to svenske Pop Revo-indslag på SPOT består dels af Anna Järvinen, som nu for alvor er slået ind på en solist-karriere med sin sødmefulde, melankolske svensksprogede musik - efter årene i gruppen Granada – mens The Radio Dept. står for en støjende indie-orienteret rock
   
Fællesbilletten til festivalerne vil kunne købes via GaffaBillet fra på mandag 31. marts og kommer til at koste 600 kr. (+gebyr). Der er i alt 50 fællesbilletter til salg.