Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
nyheder  « klik her for at komme tilbage til listen
 
Mindspot laver PreSPOT - for 14-20 årige musikere
11-04-2008 | Af Aage Hedensted
mindspot
Mindspot er nyt initiativ på Århus Hovedbibliotek, der sætter fokus på den århusianske ungdomskultur. Ved Mindspot kan unge mellem 14 og 20 år vise, hvad de er gode til: Der er mulighed for film- og billedredigering på spritnye mac’er, chill-out-sofaer og sækkestole, fed musik, wii-turneringer og billedtagging, arrangementer og konkurrencer, hjælp til projekter og meget andet samlet ét sted
Mindspot  ønsker med PreSPOT-initiativet, at give unge nye bands chancen for at spille koncert lige op til den årlige SPOT Festival. Dette sker i et samarbejde med ROSA – Dansk Rock Samråd og Frederiksbjerg Ungdomsklub.

Der er deadline for ansøgning 1. maj, så hvis du er mellem 14 – 20 år og spiller egne sange, kan du sende en demo-cd (med mindst to sange) + biografi + foto til Mindspot.

Fem unge bands vil blive udvalgt. De vil hver især få mulighed for at give et brag af en koncert for et stort ungt publikum på Hovedbiblioteket, når der er Mindspot 4. juni – dagen før selve SPOT Festivalen (5.-7. juni).

Udover koncerterne i Hovedbibliotekets sal vil dj'en HørLigeHer leverer afslappet musik i loungen for dem, der hellere vil chille. Loungen vil rumme vilde videoinstallationer, funky smoothies og andre lækkerier og høj stemning.

Send materiale til:

Borgerservice og Biblioteker
Hovedbiblioteket
Møllegade 1 8000 Århus C
Att: Louise Overgaard
Mærk kuverten ”preSpot”


Mindspot er støttet af Bibliotekstyrelsens udviklingspulje for Folke- og Skolebiblioteker