Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
 
 
nyheder  « klik her for at komme tilbage til listen
 
P3 ønsker at skabe et helt nyt univers på SPOT
Af Søren Andersen
               
P3 er i år for første gang SPOTs historie vært for egen scene. En scene der gerne skulle bringe P3 endnu tættere på lytterne

P3 er i år for første gang SPOTs historie vært for egen scene. En scene der gerne skulle bringe P3 endnu tættere på lytterne

Til årets SPOT Festival har P3 valgt at gå hele vejen. Hvor DR’s ungdommelige radiokanal de foregående år har dækket SPOT tæt, vil man i år kunne opleve en decideret P3-scene.
- Det er et forsøg på at skabe et helt nyt univers på festivalen, fortæller Jakob Skov fra P3 og fortsætter. - I stedet for at have en festival-scene hvor der bare er helt tomt mellem koncerterne, så vil vi forsøge at binde koncerterne sammen med nedtællinger og underholdning fra vores to værter Julie Bundgård og Felix Smith, fortæller Jakob Skov.

Fester med lytterne
En af de største motivationer for at P3 i år intensiverer indsatsen på SPOT, er ifølge Jakob Skov en enighed mellem festivalen og radioen om, hvilken musik der er mest interessant at beskæftige sig med.

Jakob Skovs kollega fra P3 Ole Mølgaard er enig i den betragtning. - P3 møder hver dag danskerne med den nye og spændende musik, derfor er det også naturligt at vi kommer på SPOT og fester med publikum, siger Ole Mølgaard.

Udover at drive en scene og de daglige direkte sendinger så optager P3 også en række koncerter fra årets SPOT Festival, som sendes løbende på P3.